CQ Lagerstyring med variantstyring
Forside    Funktioner    Opdatering    Referencer    Sitemap    Priser    Kontakt     
Q-Variant, variantstyring og nummersystem!

CQ Variantstyring


Q-Variant frasorterer irrelevante varer og præsenterer relevante. En traditionelt opbygget struktur vil kunne frasortere 160.000 varer med 4 klik!

Q-Variant er et system til systematisk opbygning af varelageret, samtidig med at det er det ideelle søgeværktøj. Det eliminerer brugen af traditionelt problematiske nummersystemer.
Ved hjælp af et hierarkisk opbygget navnesystem, defineres de varer, der ønskes i systemet. Varen oprettes direkte og nummeret genereres automatisk.

Det er især en fordel, hvis et firma producerer mange kundebestemte varer. Eks. er det umuligt at huske, at man sidste år producerede en vare magen til, eller næsten magen til den, man netop er ved at sælge. Men det kan Q-Variant! Og fordelene ved at have papirerne og erfaringerne fra den forrige produktion kan hermed udnyttes. 

Specielt når det drejer sig om salgsvarer med mange varianser, er det en stor fordel at benytte Q-Variant, da selv den nyansatte sælger nu kan finde alle varer.
Ved kundedefineret salg kan Q-Variant, under samtalen med kunden, benyttes til at ”bygge” varen op, for til sidst at generere varen og sætte den i produktion.

Se mere om lagerstyring >